30. јубиларни дечији фестивал "Деца међу нарцисима" од 19. до 21. маја

30. festival

Културни центар Чајетина, под покровитељством општине Чајетина, у знак неговања и очувања ,организује  30. јубиларни дечји фестивал „Деца међу нарцисима,,  чији је идејни творац Михаило Ћуповић Ћупо. Дечији фестивал  ће се одржати у Чајетини и на Златибору од 19. до 21. маја 2022. године.  

Првог дана фестивала програм ће почети у 19 часова у Дому културе.  Учесници овогодишњег фестивала су: ученици основних школа "Димитрије Туцовић" из Чајетине, "Миливоје Боровић" из Мачката, "Саво Јовановић Сирогојно" из Сирогојна, као и Жарко Божанић са Златибора и песникиња,Мирјана Ранковић Луковић. Такође ће бити изведена представа  "Чувајмо природу" у 19:30 часова.

Други дан фестивала премијерно ће у 19 часова бити изведена и друга предтава ДДС "Бистричак", "Пепељуга" . 

Последњи дан фестивала програм ће почети у 12 часова, и тада ће бити проглашење најбољих радова Литерарног конкурса и додела награда. Гости фестивала тога дана су: Хор "Колибри"из Београда, Дечији Дино клуб Златибор и  Жарко Божанић. Песници који ће се дружити са децом су: Виолета Јовић, Урош Петровић, Тоде Николетић и Мирјана Ранковић Луковић.