"Иксрос хард ендуро" рели одушевио све учеснике, Немац победник
Спортске игре младих поново окупиле децу на Златибору
Почео хард ендуро Светски шампионат на Златибору (видео)

Спортске игре младих

Децу Чајетине и околине у четвртак 19. маја очекује посебан дан – на Златибор стижу Дунав осигурање - Спортске игре младих. Програм почиње у 10 часова на Краљевом тргу  на Златибору. Ове године, поред такмичења у баскету 3x3, атлетици, малом фудбалу, игри “између две ватре” и Coca cola купу, организују се и штафетна трка “Пријатељ од детињства” и еколошка радионицa “Zero waste– буди део игре – чувајмо нашу планету”. Најбољи на свим турнирима такмичиће се на Регионалном финалу у Новом Пазару.

 

Мото трка Иксрос ендуро Светски шампионат

Xross Hard Enduro Reli, трка FIM Hard Enduro светског шампионата, биће вожена од 18. до 21. маја на Тари, Мокрој Гори и Златибору, који је домаћин дешавања. На трци ће учествовати највеће светске звезде овог спорта, као и возачи који се хард ендуром баве професионално и аматерски, а који у Србију долазе из 23 земље. Током четири дана публика ће уживати у несвакидашњем спектаклу гледајући возаче који на својим моторима прелазе различите препреке на планинама.

Свечано отварање релија заказано је за среду 18. мај у центру Златибора на Краљевом тргу у 9.30 часова.

Дунав осигурање - Спортске игре младих у четвртак на Краљевом тргу
Фудбал: Златибор све решава у последњем колу
Две медаље за шахисте Чиготе
Од 18. до 21. маја биће одржан Xross Hard Enduro Reli, трка FIM Hard Enduro светског шампионата на Тари, Мокрој Гори и Златибору