Активности ЈКП "Водовод Златибор" (видео)

ЈКП „Водовод Златибор“ у овој години је урадило доста послова који се тичу проширења водоводне и канализационе мреже на Златибору, у Чајетини, као и у сеоским месним заједницама. Директор овог предузећа Раде Јовановић истиче да су сви постављени планови углавном завршени.

Оно што је остало да се заврши до краја године је уређење потока у близини Постројења за пречишћавање отпадних вода на Златибору, као и израда решетке која прави проблем у центру Чајетине у време великих киша. Ради се и на постављању цеви већег промера (  Ø 400) на локацији код Дино парка.  Што се осталих планова тиче они су остварени.

„За наредну годину планирамо да урадимо још више. У том циљу набављамо још опреме. Очекујемо до краја године да нам пристигне и комбинована машина – крамер и трактор. Гледаћемо да у наредној години набавимо још нешто од возила и опреме, како бисмо се на време припремили за предстојећу грађевинску сезону“, каже Јовановић.

Током зиме ЈКП „Водовод Златибор“ биће ангажовано на зимском одржавању путева у Чајетини, и пут кроз Мачкат ка Кривој Реци. Ово предузеће располаже са свом потребном механизацијом, па ће у ту сврху користити нов камион, као и машине које  ће ускоро бити набављене.

https://www.youtube.com/watch?v=S2s9ewSOOBY&feature=youtu.be

Драгана Росић