Биоскопски репертоар за новембар у Дому културе Чајетина

биоскоп новембар

Биоскопски репертоар за новембар у Дому културе Чајетина: 

 

03.11.  - "Вучје бобице" , породични филм

Актуелна филмска прича одсликава сталне напоре четворочлане породице да одговори на бројне изазове модерног живота у граду, уједно приказујући и тежњу оних млађих чланова да решење свега пронађу у смиренијем сеоском окружењу. Анђа, која болује од астме, и њен брат Алекса покушавају да пронађу свој пут до среће. Они се одлучују за бег на село, када све постаје једна авантура, пуна неизвесности и неочекиваних обрта.

07.11. - "На три спрата" , домаћи филм

Галерија ликова – отуђених и саможивих, али доброћудних душа је супростављена усамљеној згради у којој живе, која као и заједница коју су запустили, почиње убрзано да пропада. Захваљујући лошим цевима и мистериозним поџемним водама Београда ситуација кулминира и све их затекне неспремне.

10.11. - "Малци отписанци", анимирани филм 

Оп и Ед случајно путују кроз време са острва Галапагос 1835. до данашњег Шангаја. У конфузији се пробијају кроз град и долазе до ужасавајућег открића да је врста којој припадају убрзо изумрла.

14.11. - "Претња у етру", трилер

Водитељ преузима позив, где непозната особа у етру прети да ће убити целу породицу шоумена. Да би спасио најмилије, радио водитељ ће морати да игра игру преживљавања и једини начин да победи је да открије идентитет злочинца.

17.11. - "Школа магичних животиња" , анимирани филм

Ида се преселила у други град. Као „новој девојчици” у школи Винтерштајн тешко јој је да се прилагоди друговима из разреда. Популарна Хелен отежава јој да стекне нове пријатеље, а за Иду је остало само једно празно место – у клупи поред аутсајдера Бенија.

Једног дана, наставница целом разреду представља Мортимера Морисона, човека који путује по свету у потрази за „магичним животињама”. Свака од тих животиња предодређена је да буде сродна душа неком детету. Од све деце, новајлија Ида и аутсајдер Бени, први су у разреду који ће добити магичног сапутника! Од тог тренутка, Бени крај себе има древну, мудру корњачу Хенријету, а Ида лукаву лисицу Ребита.

Када предмети из школе почну да нестају, деца и магичне животиње мораће да се удруже како би открили ко је мистериозни школски лопов.

22.11. - "Црни пантер", 3D

Краљица Рамонда, Шури, Окоје и Мубаку боре се како би заштитили своје људе од упада светских сила које се, након смрти краља Т’Чалеа намећу као опасност. Када их Намор, вођа скривеног подводног народа упозори на глобалну претњу, Ваканђани изналазе нова решења.

24.11. - "Соников филм  2" , анимирани филм

Након што се настанио у Грин Хилсу, Соник је жељан да докаже да има оно што је потребно да буде прави херој. Он је на тесту када се др Роботник врац́а, овог пута са новим партнером, Наклсом, у потрази за смарагдом који има моц́ да уништи цивилизације. Соник се удружује са својим помоћником Тејлсом, и заједно крец́у на путовање планетом како би пронашли смарагд пре него што падне у погрешне руке.

28.11. - "Вера" , домаћи филм 

Мелодрамски ретро-трилер “Вера”, у режији Недељка Ковачића, инспирисан истинитом причом о Вери Пешић, вишеструкој шпијунки из времена Другог светског рата, жени коју су звали “српска Мата Хари”.