Чајетински пензионери прославили 8. март

Удружење пензионера општине Чајетина и ове године је организовало прославу поводом 8. марта, Дана жена. У пријатном амбијенту ресторана „Рујно“ на Златибору окупило се око 140 пензионера, од којих су већина биле даме. Уз вечеру, музику и плес , чајетинске пензионерке су са својим каваљерима  провеле још једно лепо вече.

„Расположење и забава је била на нивоу. Лепо смо се провели. Оваква дружења нам продужавају век, а ужичко коло, које је неизоставно, лечи остеопорозу. Осмомартовско дружење организујемо сваке године, у различитим објектима. Ранијих година уз финансијску подршку Општине, а ове године из сопствених средстава. Да је било бесплатно био би пун Краљев трг“, каже пензионерка Вера Млађеновић из Чајетине.

Традиционалном осмомартовском дружењу присуствовали су пензионери из Чајетине, Златибора и околних села: Жељина, Криве Реке, Рудина, Шљивовице, Јабланице, Мачката, Беле Земље, Сирогојна, Алин Потока, Рожанства...

Чланови Удружења пензионера Општине Чајетина се труде да у циљу што активнијег живота организују дружења, излете, прославе... Са овим активностима наставиће се и у наредном периоду.

[Best_Wordpress_Gallery id="41" gal_title="Penzioneri"]                               Драгана Росић