Дино парк обрадовао пакетићима кориснике Дневног боравка "Зрачак" (видео)

Празнична атмосфера у Дневном боравку "Зрачак" не јењава. Децу су данас новогодишњим поклонима обрадовали представници Дино парка Златибор, којима су корисници услуга "Зрачка" на себи својствен начин, за узврат приредили незаборавне тренутке препуне љубави, захвалности и пажње.

https://www.youtube.com/watch?v=dxBh9lKdpyc&feature=youtu.be

У склопу новогодишњих и божићних празника представници Дино парка Златибор прикупили су извесна новчана средства која су утрошили на куповину поклона. Посетили су дечје одељење болнице у Ужицу, сва одељења Тиршове као и Дом "Јуса" за децу без родитељског старања и захваљујући сарадњи са професорком Јагодом Јеремић, данас су обрадовали пакетићима и децу Дневног боравка "Зрачак".

"Морам да кажем своје импресије, колико је све овде топло и пуно љубави. На дан када прослављамо православну Нову годину а према нашим скромним могућностима одлучили смо да обрадујемо ову децу и оно што ми је посебно драго је то што ће ова деца бити наши гости у априлу. Том приликом парк ће даровати једнодневни излет са ручком у Диновом ресторану. С обзиром на број деце од преко 100.000 који је обишао парк, ми смо дужни да угостимо и ону која не могу да дођу да ли из материјалних разлога или тренутно здравствених", каже Славица Марић из Дино парка.

Да је овај гест био заиста прави погодак доказ су срећна лица корисника Зрачка. Деца задовољна пажњом својих суграђана узвратили су на исти начин  уделивши представницима парка скроман поклон израђен са пуно љубави и маште.

"Нама веома значи ова посета јер ми са Дино парком сарађујемо већ дужи низ година, редовни смо гости код њих, лепо нам је и уживамо. Наши гости се веома радују и гостима и поклонима као и сва деца као и сви ми, тако да за њих ово представља једну велику радост", рекла је Марина Кутлешић - координатор Дневног боравка "Зрачак".

Из Дино парка кажу да су итекако захвални јер је велика срећа  имати могућност даровања током празника. Најбоље њихове награде за претходну годину биле су прегршт топлих осмеха и предивне честитке и захвалнице а у наредном периоду жеља им је наставак рада истим темпом.

  Данка Миловановић