"Дино весели распуст"-мноштво манифестација посвећених деци (видео)

Дино парк је и ове године обезбедио веома богат садржај током зимског распуста за наше малишане. Велики број родитеља са својом децом посећује парк и ужива у "Дино веселом распусту" користећи прилику да развија авантуристички и такмичарски дух својих најдражих.

https://www.youtube.com/watch?v=-yxTea8JNso&feature=youtu.be

"Дино весели распуст" почео је истовремено када и зимски распуст. За свих седамнаест дана направљено је свакодневних седамнаест анимација међу којима су се нашли разни квизови, друштвене игре које се одржавају у новом објекту Дино парка па све до разних активности које се дешавају напољу. Обезбеђени су и пригодни поклони за сваки дан а такмичарски дух које ове манифестације буде код деце је јасан показатељ успешног рада парка.

"Велики је одзив и морам да се похвалим да деца заиста желе да учествују а оно што нам је посебно драго јесте велико интересовање баш за те манифестације када се ево, као и данас око поднева очекује највећи број посетилаца. Седамнаест дана активног програма за децу узраста од 5 до 16 година", рекла је Славица Марић-менаџер Дино парка.

У наредном  периоду обожаваоце Дино парка очекују и нови садржаји. Понуда коју за сада имају биће обогаћена новим биоскопом као и мноштвом авантуристичких садржаја тако да ће крај зиме у овом објекту бити дочекан са још богатијом понудом која ће наставити да мами погледе пролазника. За сада је велико интересовање за зип лајном и авантура парком.

"Оно што је ове године јако интересантно и могу слободно рећи током прошле године не толико, јесте посета "мини беби зоолошком врту". Од ове године смо дозволили посетиоцима храњење животиња са нашим колегама тако да деца највише времена ту проведу. Тренутно се уређује и нови блок око штала па ће од пролећа ту бити нова пешачка и шетачка зона са мноштвом животиња. Стижу нам и бели липицанери и надамо се да ће тај блок и даље привлачити пажњу", додаје Славица Марић.

Активности парка током јануара и фебруара, допринеле су успешној промоцији па туристи и пре него што стигну на Златибор зову и распитују се о програму у наредним данима. Идућег месеца биће званично отворен нови објекат у коме ће се налазити амфитеатар и дечји Дино кафе а све у циљу интересантније понуде и привлачења све већег броја посетилаца.

  Данка Миловановић