Дом културе у Чајетини - биоскопски репертоар за децембар

b

Биоскопски репертоар за децембар у Дому културе Чајетина: 

1.12. - "Чаролија месеца" 

Анимирани, породични филм заснован на једној од најпопуларнијих немачких књига за децу „Путовање на Месец малог Петра“ – анимација доноси причу о малом Питу који креће на очаравајуће путовање заједно са јунском бубом, господином Зумземом и Сендменом, како би спасио своју малу сестру, коју је отео зли човек Месец.

5.12. - "Џем од кавијара"

“Џем од кавијара” је маестрална комедија о мушко-женским односима, са некада топлим, а некада урнебесним приступом.
Прича почиње случајним сусретом Аце и Сашке, двоје младих који се на први поглед заљубљују. Њиховој љубави на пут може само стати Гвозден – шармантни, заводљиви ласкавац и преварант. Потпуно непредвидиви Гвозден, успеће још једном финално да изненади све актере, и тиме овој узбудљивој комедији донети неочекивани расплет.

8.12. - "Моје слатко чудовиште"

Краљ не може да поверује у чињеницу да је његова вољена ћерка, принцеза Барбара, већ одрасла. Док су сви ометени припремом њене рођенданске забаве, престо преузима подмукли службеник Ласица. Међутим, незадовољан што је једини владар Краљевства, планира и да се ожени Барбаром. Принцеза Барбара бежи из палате дубоко у шуму. Ту проналази Бугија одметника и његовог пријатеља Злог зеца. Да би се ослободио Барбаре, Буги одлучује отиц́и толико далеко да тражи принца Едварда, заустави Ласицу и успостави ред у краљевству.

15.16. и 17. 12. - "Аватар 2"

Пут воде је предстојећи амерички епски научнофантастични филм из 2022. године, редитеља Џејмса Камерона и представља наставак филма Аватар. У главним улогама су Сем Вортингтон, Зои Салдана, Стивен Ланг, Ђовани Рибизи, Џоел Дејвид Мур, Дилип Рао, Си-Си-Ејч Паундер и Мет Џералд који репризирају своје улоге из првог филма, док се Сигорни Вивер враћа у другој улози. Нови чланови глумачке екипе су Кејт Винслет, Клиф Кертис, Мишел Јео, Дејвид Тјулис и Вин Дизел.

20.12. - "Осмех"

Након што је била сведок бизарног, трауматичног догађаја у који је био умешан и један пацијент, докторка Роуз Котер почиње да осећа застрашујуће појаве које не може да објасни. Док незамисливи ужас почиње да обузима њен живот, Роуз мора да се суочи са својом проблематичном прошлошћу, како би преживела и побегла од своје застрашујуће, нове стварности.

22.12. - "Мачак у чизмама" 

Филм у синхронизованој и титлованој верзији други је део забавног серијала о омиљеном, шашавом, неустрашивом мачку који, наравно, обожава млеко. Одважни одметник, Мачак у чизмама откриће да су његова страст према опасности и занемаривање безбедности дошли по своје. Мачак је искористио осам од девет живота, али успут се забројао. Враћање живота одвешће га у његову највећу потрагу икада.