Филмски дан у Дому културе у Чајетини у петак 23. септембра

a

Домаћи филм „Ала је леп овај свет“ у организацији Културног центра Чајетина, биће приказан у Дому културе у Чајетини, у петак 23. септембра. Пројекције су од 19:00 и 21:00 часова.

Цена улазнице је 350 динара.

Љубавна комедија “Ала је леп овај свет”, у режији Филипа Чоловића, настала је по тексту Андреја Шепетковског и премијерно је приказана 12. августа у оквиру 46. фестивала филмског сценарија у Врњачкој бањи.

Публику чека једна савремена и духовита филмска прича која осликава наше друштво кроз призму различитих животних ситуација у којима се налазе ликови.

Главне јунаке ове посве другачије љубави чине анђео Љубиша (Никола Пејаковић) који покушава да споји неспојиво, неафирмисани редитељ Бата (Андрија Кузмановић), Уна (Анђелка Прпић), популарна и харизматична ТВ водитељка и полицијски инспектор Тришић (Андреј Шепетковски) који ће нас нервирати, засмејати, љутити, расплакати као и сама љубав.

Филм “Ала је леп овај свет” краси изузетна визуелна препознатљивост, непретенциозна комика, а опет топла прича која ће нас загрлити и подсетити на осећај када нас је неко последњи пут волео.

Ауторску екипу чине редитељ Филип Чоловић, сценаристи Андреј Шепетковски и Филип Чоловић, директор фотографије Саша Срећковић док глумачку екипу чине Никола Пејаковић, Андрија Кузмановић, Анђелка Прпић, Андреј Шепетковски, Аница Добра, Бане Видаковић, Тихомир Станић, Бранка Пујић, Андрија Милошевић, Слободан Ћустић, Миљана Гавриловић и многи други.