Филмски дан у Дому културе у Чајетини у уторак 19. априла

филмска пројекција

У Дому културе у Чајетини за уторак 19. април планиране су пројекције три филма. У филмском дану који организује Културни центар Чајетина од 16 часова биће приказан филм за децу "Поцрвенела панда", од 18 часова на репероару је  "Лето када сам научила да летим", а од 20 часова  филм "Хоћу мужа". 

Цена улазнице за сва три филма је 350 динара. 

Цена улазнице за филм "Лето када сам научила да летим" за ученике је 250 динара

 

Филм "Поцрвенела панда" је анимирана породична комедија, у питању је авантура Меј Ли самоуверене тринаестогодишњакиње која је растрзана између тога да буде послушна ц́ерка и своје ни мало пријатне адолесценције која са собом носи неприлагођеност. Као да промене у њеним интересовањима, везама и телу нису довољне, већ када год се превише узбуди, што је за тинејџера практично – УВЕК, она се претвори у огромну црвену панду!

Филм "Лето кад сам научила да летим"  је нежна прича о одрастању и помирењу.
Дванаестогодишња Софија (Клара Хрвановић) машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом (Олга Одановић) и луцкастом баба-тетком Луце (Сњежана Синовчић). 

Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је ‘’па ка о’’, али монотонију убрзо прекида необично понашање баке Марије. Софија наслућује да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота заправо резултира открићем дуго чуване породичне тајне.

Са новим пријатељствима, симпатијама и авантуром, Софија добија своје летовање из снова, али и много више него што је могла да измашта.

Филм "Хоћу мужа" је духовита причи о љубави где ће публика упознати новинарку Љубу којој се све у животу одвија по плану: ради као ТВ водитељка и има успешног и богатог вереника Роберта. Међутим, план се мења када Лјуба позајми телефон од случајног пролазника Сергеја (Милош Биковић). Оваква банална ситуација помутиће животне планове Сергеја и Лјубе и покренуће серију неочекиваних догађаја.