Фудбал: Чајетина поново на водећој позицији

После три одлагања термина одигравања утакмице 15. кола Златиборске окружне лиге, Чајетина је коначно угостила екипу Лазарице. Домаћи тим је славио на "Швајцарији" са 2:1, чиме је после дужег времена преузео водећу позицију на табели. Чајетинци имају 48 бодова, тј. бод више од сада другопласираног Савинца.

У веома динамичној утакмици Чајетина је постигла голове на време, мада треба истаћи да су у самој завршници стрепели за резултат. У финишу првог периода Марко Костадиновић је искористио убачену лопту кроз средину у казненом простоу гостију, а исти играч је у 70. минуту истрчао контранапад и предриблао голмана гостију и потом лопту послао у небрањену мрежу. Лазарица је свега пет минута касније смањила резултат, преко Станка Томића, а у последњим тренуцима меча пропустили су веома добру шансу за изједначење. Домаћи тим је последњих неколико минута играо са десеторицом на терену, због црвеног картона.

Чајетина је могла и доћи до убедљивијег тријумфа, с обзиром да су једном погодили оквир гола, а уз то створили и неколико веома добрих прилика из контранапада, поготово у другом полувремену. Гости су у уводним минутима меча имали једну од најбољих прилика да поведу.

ФК Чајетин: Рољ, Деспић, Милосављевић, Дедић, Ерић, Станић, Радовић, Филиповић, Кутлешић, Костадиновић, Савић. На клупи: Лазовић И, Нинчић, Михаиловић, Лазовић М, Бојић. Тренер: Драган Вујовић ФК Лазарица: Ћирјаковић, Мајсторовић, Маслаћ, Павловић, Спасојевић, Јовановић, Томић, Милићевић, Милорадовић, Бонџулић, Божић. На клупи: Павловић С, Мајсторовић. Тренер: Никола Божић И. Јанковић