Фудбал: Чупићеве мајсторије донеле бод Златибору

Фудбалери Златибора одиграли су нерешено 0:0 против Радничког у претпоследњем колу Линглонг Суперлиге Србије на домаћем терену у Ужицу.

Одиграли су играчи Радничког меч у Ужицу као екипа која се бори за опстанак, нападали, стварали прилике али су мајсторије голмана домаћих Милоша Чупића донеле бод Златибору. Бод који не значи много резултатски јер је чајетински тим већ испао, али је значајан јер се екипа опростила од стадиона у Ужицу непоражена.

Екипа Предрага Ристановића је већи део меча провела у дефанзиви. У првом полувремену су и имали неколико покушаја, али не превише опасних па је кљулни моменат виђен у 26. минуту када је Ђуричковић, двоструки стрелац у мечу ових тимова у и Нишу, сјајно шутирао, али је Чупић још бољом парадом спречио да лопта заврши у рашљама.

Нову бравуру млади чувар мреже имао је три минута од почетка другог полувремена, када је на гол линији зауставио лопту коју је послао из близине послао Ковачевић. Двадесетак минута касније голман на позајмици из Црвене звезде скинуо је зицер и резервисти Трифуновићу, који је заменио повређеног Касалицу. Чајетинци су издржали нападе, и нису довољно добро комбиновали да постигну гол из контре, али су бар завршили меч непоажени.

Ово је био последњи меч у сезони на Градском стадиону Ужице за екипу Залтибора јер у последњем колу гостује Мачви.

Златибор - Раднички 0:0

Градски стадион Ужице, судија: Ненад Минаковић.

Златибор: Чупић, Јездимировић, Стаменковић, Момчиловић, Севић, Дашић (од 56. Дашић), Судар (од 56. Крстић), Милорадовић, Денић (од 46. Хаирлаховић (од 82. Муламуратовић)), Петронијевић (од 46. Јањић), Вукић.

Раднички: Којић, Аксентијевић, Стевановић, Бјеличић, Станковић (од 90. Ранђелов), Пантелић, Ковачевић, Ђуричковић, Живковић (од 46. Петровић), Ђуричин (од 70. Ћирковић), Касалица (од 35. Трифуновић).

https://www.youtube.com/watch?v=TjXCHCeOqXY М. Ј.