Фудбал: Златибор без гола после три кола

Фудбалери Златибора одиграли су нерешено 0:0 против екипе новосадске Младости на домаћем терену у трећем колу Прве лиге Србије. Ово је други бод за чајетински састав у сезони, али и трећа утакмица без постигнутог гола.

У другом мечу на домаћем терену у сезони екипа Предрага Ристановића је пружила најбољу представу, али бољу игру од ривала није успела да крунише голом. Како је меч на Швајцарији одмицао, Златиборац је све више нападао, најозбиљније претио на прекидима, али је недостајало и среће да се обрадују домаћи навијачи. Чајетинци после три кола заузимају 13. место, а само још дуо са зачеља, Кабел и Лозница, није дошао до поготка у првенству.

За екипу из Новог Сада која је нови члан другог ранга такмичења играо је некадашњи члан Златибора Никола Дивац, а води је Љубомир Ристовски, који је на кратко био шеф струке тима из Чајетине прошле сезоне.

Златибор – Младост Нови Сад 0:0

Стадион: Швајцарија, судија: Ковачевић.

Златибор: В. Савић, Јањушевић, Башић, Цветић, Марковић, Рмуш, Дашић, Стаменић (од 46. Радосављевић), Кркотић, Јовановић (од 85. Хаџибулић), Чумић (од 60. Ивковић).

Младост: Мирковић, Миловановић, Караћ (од 66. Ренић), Поповић, Сантос, Дивац (од 61. Димитрић), Видаков (од 90. Станић) , Ожеговић, Мијић, Секулић, Севић.

https://www.youtube.com/watch?v=odWodUwR6yE&ab_channel=PrvaligaSrbije