Фудбал: Златибор бруси форму на приморју

Фудбалери Златибора у Петровцу се припремају се за пролећни део такмичења у Првој лиги Србије. Екипа Предрага Ристановића је прошле недеље отишла на црногорско приморје и тамо одиграла неколико тренинг утакмица.

У понедељак су Чајетинци изгубили од Новог Пазара резултатом 2:0 у фудбалском центру „Лаушевић“ у Улцињу. Потом је Златибор у среду одмерио снаге са Петровцем и одиграо нерешено 1:1 на стадиону под Малим брдом. Чајетински тим је повео у 18. минуту голом везисте Уроша Дивца, али су домаћи изједначили у 60. минуту преко Ђурђевића.

За Златибор су против Петровца наступали: Рнић, Тодоровић, Анђелковић, Глишовић, Брацановић, Недељковић, Ђаковац, Дивац, Стаменић, Вукић, Атанацковић; ушли са клупе: Стоиљковић, Радовић, Ђокић, Дашић, Крушевац, Илић, В. Ђокић.

Златибор је претходно одиграо 0:0 са истим тимом, а победе са по 1:0 је уписао против Ловћена и Језера из Плава. Пре одласка на припреме на приморје, чајетински састав је победио Слогу из Пожеге са 4:0 и изгубио од Сушице из Крагујевца са 1:0.

Златибор ће у Петровцу бити до 17. фебруара, а наставак такмичења у Првој лиги Србије заказан је за 29. фебруар када Чајетинци гостују Металцу.

(Извор: ФК Златибор Инстаграм, Спортски журнал)