Фудбал: Златибор освојио први бод у сезони

Фудбалери Златибора одиграли су нерешено 0:0 са екипом ИМТ-а у Београду у другом колу Прве лиге Србије и тако дошли до првог бода у сезони.

Домаћи тим је у недељном мечу имао више прилика и покушаја, али недовољнно конкретних и озбиљних за промену резултата. Међу највећим претњама по гол екипе Предрага Ристановића био је некадашњи играч Златибора Урош Стаменић, али није био довољно прецизан. За "Златиборац" је дебитовао црногорски везиста Милош Кркотић који је стигао у клуб током лета, али није имао право наступа у првом колу.

Чајетински тим у прва два меча није постигао погодак, а као и ИМТ налази се у групи тимова са једним бодом у доњој половини табеле. Две екипе које су у прва два кола оставриле победе и максималан учинак су ОФК Жарково и Инђија.

У наредној рунди Златибор дочекује новосадску Младост.

ИМТ – Златибор 0:0

Стадион: ИМТ Нови Београд, гледалаца: 200, судија: Петровић.

ИМТ: Катић, Вукашиновић, Глишић, Стефановић, Лучић, Дамјановић, Стаменић, Циновиц, Судариков (од 46. Месаровић), Радочај (од 69. Лазовић), Ђ. Петровић (С. Петровић).

Златибор: В. Савић, Јањушевић, Башић, Цветић, Марковић, Дашић, Рмуш (од 56. Милорадовић), Радосављевић (од 56. Филиповић), Кркотић (од 86. Стаменић), Јовановић, Чумић.

https://www.youtube.com/watch?v=ZomTo8jWmrY&ab_channel=PrvaligaSrbije