Фудбал: Златибор поново ремизирао

Утакмица Златибора и Мачве

Фудбалери Златибора одиграли су нерешено 0:0 са Мачвом у 27. колу Моцарт бет Прве лиге Србије као домаћини на стадиону Швајцарија. 

Меч је био садржајан са добрим шансама на обе стране, али без голова. Екипа из Шапца је тако задржала 10 бодова више и остаје на 11. месту табеле, изван зоне испадања, док су Чајетинци и даље претпоследњи на табели. 

У првом полувремену домаћи су имали неколико налета са појачаним притиском који је трајао по неколико минута, али је конкретније шансе имала Мачва па се лепим одбранама истакао голман Масларевић. Слично је виђено и у другом полувремену јер потези играча Златибора нису били добри у завршници. Како је меч одмицао, било је све више судијских прекида, који су заустављали континуитет игре, а оба тима су остала са по играчем мање због црвених картона за Ристића и Рмуша. Тако је дошло до поделе бодова, као и у првом мечу у Шапцу. 

Меч је обележио познати навијач Мачве. популарни Зека, који је својим повицима и коментарима забавио не бројну публику на златиборском стадиону.

Екипа Предрага Ристановића је уписала шести узастопни меч без пораза, од тога пети реми, а у наредном колу гостује екипи Лознице, која је такође у зони испадања.