Фудбал: Златибор са шестицом прекинуо лошу серију

Утакмица Златибора и Слоге

Фудбалери Златибора победили су Слогу из Петровца на Млави са 6:0 у 14. колу Српске лиге Запад као домаћини на стадиону Швајцарија. Чајетински тим је голеадом прекинуо лошу серију из претходних пет кола и мирније улази у финиш јесењег дела такмичења.

Мрежу гостију је начео бек Денис Илић, а на 2:0 до полувремена је повисио капитен Ђорђе Бабић лепим поготком после шута са стране. У наставку је по хладном времену Златибор загрејао дланове истрајних навијача још четири пута. У стрелце се уписује и нападач Јованић и то са два гола, а потом несебично додаје Бабићу те и он постиже свој други гол. Канонаду је завршио Рашљанин поготком у 85. минуту. 

Тим из Петровца на Млави је доживео 10. пораз и остаје на последњем емсту табеле. а у другом полувремену је остао са 10 играча јер није било измене после повреде. За Слогу је наступио Чајетинац Вељко Томић.  

Екипа Славише Ковачевића је дошла до 18. бода у сезони и сада је на седмом месту табеле. У следећем колу, последњем у првом делу, Чајетинци гостују екипи Михајловца, који је такође при дну табеле.