Фудбалери Чајетине почињу нову сезону (видео)

Фудбалери Чајетине почеће нову сезону у Златиборској окружној лиги утакмицом 2. кола против пожешке Рампе (недеља, 16.30, "Швајцарија"). Они су били слободни у 1. колу.

[caption id="" align="alignleft" width="487"] Дарко Видић верује да његов тим може у виши ранг[/caption]

С обзиром да све до пре пар недеља нису са сигурношћу знали да ли ће или не играти у вишем рангу, припреме су спровели са нејасном сликом око тога за који ниво такмичења би требало да креирају тим, али тренер Дарко Видић сматра да је састав довољно јак да се у предстојећој сезони може борити за врх табеле.

-Ова наша група је мало квалитетнија, имамо два повратника из зонског ранга, Ариљску рампу и Црнокосу. Без обзира на то, амбиције су највише. Били смо у ишчекивању око ранга, нисмо ни на време могли да реагујемо око довођења играча, али смо ипак спремни. Отишло је неколико младих играча, који су на школовању у Београду, па нису имали озбиљнију минутажу. Отишли су у Тару из Кремана, а то су Бјеличић, Ерић, Стојановић и Деспић, због којег је и највећи жал, а отишао је и искусни Кутлешић. Појачали смо се са неколико омладинаца Златибора - Шкодрић, Балша Бакић и Обрадовић, а два озбиљнија појачања су Горан Јовановић, који је играо Српску лигу са неколико београдских клубова и  наш Златиборац, Саша Филиповић, који је играо Суперлигу са екипом Борца - рекао је Видић.

Подсећамо, лига је ове године подељена у две групе (Чајетина је у групи Б), а по четири најбоље пласирана тима ће одиграти плеј оф после којег ће првак диркетно у зонски ранг, док ће другопласирани тим играти бараж.

https://www.youtube.com/watch?v=seYE-4sxz7g И. Јанковић