Футсал: Пет голова Глишовића за отворена врата вишег ранга

Футсалери Златибора

Футсалери Златибора савладали су екипу Лепосавића са 7:4 на гостовању у првом мечу баража са улазак у Трећу лигу Србије. Чајетински тим је сјајном партијом дошао на корак од уласка у виши ранг, а преостаје да се стечена предност одбрани у реваншу који се игра у четвртак од 19 часова у дворани Туристичко рекреативног комплекса Златибор. 

Сјајан меч у Рашкој одиграо је повратник у тим Раде Глишовић који је постигао чак пет голова, а у стрелце се са два поготка уписао и Жељко Костадиновић. Златибор је љубитељима футсала приредио још један веома ефикасан меч што је одлика екипе у овој сезони.

Златибор је наступио у следећем саставу: Немања Кутлешић, Дарко Марић, Никола Бјеличић, Лука Деспић, Александар Петровић, Никола Кокоровић, Раде Глишовић, Иван Марић, Михаило Вујовић, Александар Драговић, Марко Костадиновић, Жељко Костадиновић и Вељко Томић.

Иначе, екипа Лепосавића не игра као домаћин у свом граду што је умногоме довело да заузму последње место у Трећој лиги. Да подсетимо, екипа Ратка Несторовића је након заузимања другог места у групи А Регионалне лиге у првом кругу баража најпре избацила Карели (0:4и 2:2) пре дуела са Лепосавићем.