Футсал: Златибор без улова против Крагујевца

Напад Златибора на утакмици против Крагујевца

Футсалери Златибора изгубили су од екипе Крагујевац Валјд борс резултатом 3:5 у седмом колу Треће футсал лиге Запад на домаћем терену. Чајетински тим је имао периоде одличне игре против лидера такмичења али су пресудили искуство и боље отварање меча гостију.

Још једном су чајетински футсалери публици на Златибору приредили сјајно спортско вече, али за периоде добре игре нису награђени освајањем бодова. Кобно је било првих осам  минута када су домаћи примили три гола, углавном због лошег постављања у одбрани. Екипа Ратка Несторовића је показала карактер и подигла темпо игре и смањила на 3:2 головима Николе Бјеличића и Вељка Томића после лепих акција. Ипак, до полувремена је предност Крагујевчана јер је Николић, који је својим грађењем правио велике проблеме погодио за 4:2.

У другом полувремену домаћи тим је показао сада већ препознатљив интензитет са честим изменама и играло се углавном на половини Крагујевца. Гол капитена Жељка Костадиновића после одузете лопте додатно је мотивисао екипу и подигао енергију на трибинама. Ређали су се како ударци из даљине, тако и лепе комбинације, али Златибор у неколико ситуација није имао ни среће, нарочито снажни Бјеличић. Уследила је казна популарних "дивљих вепрова" који одузимају лопту у сумњивој ситуацији у којој су домаћи тражили фаул и из контре постижу погодак којим потврђују победу. 

За Златибор су наступали: Кутлешић, Дрндаревић, Ж. Костадиновић. М. Костадиновић, Станић, Бјеличић, В. Томић, П. Томић, Деспић, Драговић, Обрадовић, Вујовић, Кокоровић.

Чајетински тим је везао два пораза против екипа које су тренутно на прва два места табеле. После седам кола Златибор је на осмом месту са девет бодова, односно три победе и четири пораза. У следећем колу екипа гостује у Новој Вароши тиму Златар 033 који има два бода више.