Футсал: Златибор победом окончао сезону (видео)

У последњој овосезонској утакмици Регионалне лиге Запад у футсалу екипа Златибора савладала је на паркету дворане "Спортског центра Чајетина" ваљевску Безбедност 192 са 9:3 (3:3).

Златибор је тако дошао до 15. победе у лиги, тј. до 46 освојеног бода. Гостујући тим је у веома неизвесном првом периоду у три наврата био у вођству, а домаћи су три пута успевали да изједначе. У другом полувремену Златибор је био ефикаснији тим и успевао да искористи скоро сваку озбиљнију прилику, а притом су успели и да одбране један казнени ударац. Три поготка за Златибор постигао је Марко Костадиновић, два гола Александар Драговић, а по једном су се у стрелце уписали Дарко Марић, Лука Деспић, Милан Зековић и Немања Кутлешић из казненог ударца.

Чајетинци су првенство завршили као најуспешнији напад и лиги, тј. као једини тим који је постигао више од 100 голова (132). Жељко Костадиновић је најбољи стрелац лиге.

Златибор је још раније потврдио 2. место на лигашкој табели, тако да овај меч није имао већи такмичарски значај. Такође неколико кола уназад знало се и то да је Бајина Башта освојила 1. место и обезбедила пласман у виши ранг, што из чајетинског клуба најављују за следећу сезону.

https://www.youtube.com/watch?v=cChjDLS71j4 И. Јанковић