"Голд гондола" - биоскоп на отвореном (видео)

б

Звездано небо, вожња кроз ноћ, мирис борова и биоскоп на отвореном, укратко, доживљај за памћење који је Голд гондола приредила својим посетиоцима. Први пут пут на Златибору, гости су имали прилику да уживају у ноћној вожњи гондолом, а на међустаници гледали су домаћи филм „Лето када сам научила да летим“.

Пројекција на великом платну у окружењу природе и Рибничког језера пружила је несвакидашњи утисак гледаоцима који су били удобно смештени уз топлу ћебад, пиће и кокице. Породице са децом, млади и старији, дошли су на гондолу да премијерно доживе ноћну вожњу у специјално осветљеним кабинама.

„За наше посетиоцие гондола више није само најдужа на свету већ и место са ког могу понети јединствене успомене. Наш циљ је да стално пружамо нове услуге из сезоне у сезону, па смо тако за ову летњу одлучили да понудимо отворени биоскоп и прву ноћну вожњу. Реакције многих су заиста биле позитивне, многи су пожелели да баш они буду први који ће пробати вожњу током вечери у кабинама које сада дају потпуно нови доживљај путовања. Ова летња сезона на Златибору ће сигурно остати упамћена и по вечерашњој пројекцији филма „Лето када сам научила да летим“ управо овде на међустаници где наши гости могу уживати у чаролији летње вечери и атмосфери биоскопа на отвореном са својом породициом или пријатлејима. Мислим да смо овим потезом обогатили туристичку понуду на Златибору и унели неку нову вредност“, рекла је директорка ЈП „Голд гондола Златибор“ Бојана Божанић.

Летњу пројекцију на отвореном, поред туриста, пратили су и пријатељи и сарадници гондоле који су понели најлепше утиске, а следећа пројекција је на програму летње понуде већ у суботу, 12. августа.

Голд гондола је овог лета још једном поставила нове стандарде у туризму и усмерила понуду у потпуно новом смеру који је за многе госте Златибора био позитивно изненађење. Потребе и жеље савремених туриста су све специфичније што захтева стално ослушкивање и увођење иновација које иду у корак са тенеднцијама у модерном туризму на које гондола увек пронађе прави одговор.