Голд Гондола подржава златиборске кошаркаше

Голд Гондола подржава златиборске кошаркаше

ЈП „Голд Гондола Златибор“ у жељи да  подстакне развој спорта на Златибору, у складу са друштвено одговорним пословањем, од ове јесени пружа подршку КК „Златибор“, који ће се у току такмичарске сезоне звати КК „Златибор Голд Гондола“ .

„Сарадња са КК „Златибор“ дошла је у правом тренутку. Гондола се развија у један светски препознатљив бренд спремна да подржи неке нове вредности које и сама баштини, а којима се развија свест о здравом животу, боравку у природи  и неопходној физичкој активности.Због тога смо одлучили да помогнемо афирмацију спорта на Златибору и да пратимо наше  кошаркаше до победа на свим такмичењима, како у Србији тако и у Европи", каже Бојана Божанић, директорка ЈП „Голд Гондола Златибор“.

„Изузетно нам је  задовољство што је руководство Гондоле препознало резултате Кошаркашког клуба „Златибор“. Ова подршка подстиче клуб да се подигне на још виши ниво претендујући на улазак у АБА1 лигу, као и у европска такмичења. Надамо се да ће ова сарадња постати традиција и да ћемо уз ново име клуба – „Златибор Голд Гондола“ остварити и одличне  спортске  успехе“, рекао је Спортски директор клуба, Александар Јевђић.

Подсетимо, мечеви АБА2 лиге се играју до четвртка у 15, 18 и 21 час, док се у петак играју две утакмице.