Голд гондола - програм бесплатних активности током лета

г

Доживи ритам лета на златиборској Голд гондоли

Место одржавања: Међустаница Голд гондоле
Датум одржавања: 10.07. - 31.08.2024. године

„Доживи ритам лета“ порука је летњег програма који је припремила златиборска Голд гондола пажљиво ослушкујући потребе и жеље туриста. Сваког дана, од 12 до 14 часова у понуди ће бити - бројне бесплатне активности.

Понедељак је дан за бригу о здрављу - „Гондола је здрава навика“ када ће посетиоци моћи да науче све о балансу здраве исхране и вежбама у природи, а инструкције ће пружати стручни тим из Специјалне болнице „Чигота“.

Уторак ће се одвијати „У загрљају ветра“ када ће љубитељи адреналинских спортова моћи да се опробају у параглајдингу, а све то у лепом планинском пејзажу у околини Рибничког језера.

Среда и четвртак су резервисани за Играрије за млађе и старије, а на располагању ће бити креативне и едукативне радионице: програмирање и роботика, енглески језик, „забавни лабос“, традиционалне игре, „Хаваји журка“ и друге.

Промотивне НТЦ радионице за децу – сваког четвртка у августу

НТЦ радионице помажу да се дечији мозак развија на прави начин у раном узрасту, већ од 3. године како би деца развила дубоку пажњу и концентрацију, имала стрпљење, развила боље вештину говора, покрет и моторику. Развијајући ове вештине научиће како да постављају приоритете, доносе одлуке и решавају изазове.

Аутор програма је Ранко Рајовић, специјалиста интерне медицине, магистар неурофизиологије и доктор спортских наука. Сарадник је УНИЦЕФ-а за рану едукацију и гостујући предавач на факултетима у неколико држава. Радионице су за децу узраста 4-7 година!

Хаппy Хоур - Хаппy Фридаy је назив садржаја планираног за сваки петак током лета када ће путници моћи бесплатно да опробају вештину концентрације уз стреличарство, а малишани ће се највише обрадовати тјубингу.

Мала школа фотографије 31. јул

Ако желите да научите како се праве најбоље фотографије ове године Голд гондола има у понуди и бесплатну Малу школу фотографије на којој ћете научити основне елементе који су неопходни да би настала квалитетна слика.

Биоскоп на отвореном (20. и 30. јул, 3. 10. и 17. август)

Биоскоп на отвореном је садржај за којим увек влада велико интересовање. Током лета је планирано пет пројекција, а гледаоци ће имати прилику да уживају у јединственом доживљају гледања филма под ведрим небом на међустаници гондоле која је окружена боровином.