Голд гондола - У центру најмодерније алпске технологије

г

Представници Голд гондоле током студијске посете Аустрији посетили су Сајам „Интералпин“ који се одржава у Инсбруку од 19. до 21. априла. 

Ово је 24. по реду Сајам представника глобалне индустрије жичара и алпске технологије који је окупио 650 излагача и поново потврдио да је водећи светски догађај у овој области.

„Ово је јединствена прилика да сазнамо неке нове корисне информације којима ћемо унапредити наше пословање, а сигурно да су и наша искуства од користи осталим учесницима Сајма. Савремене технологије у развоју планинских центара и опреме за ски центре су у фокусу овогодишњег Сајма. Голд гондола је заинтересована за понуде за најновију опрему за жичаре и гондоле, као и летње садржаје. Првог дана Сајма одржано је више састанака са сарадницима из Поме и Леитнера, произвођачима опреме за вучне инсталације. Разговарало се и са представницима Техноалпина у циљу унапређења услуга и садржаја на станицама гондола.” рекла је директорка ЈП „Голд гондола Златибор" Бојана Божанић.

Интералпин је главно место сусрета где се окупљају представници водећих произвођача жичара, пружаоци додатних услуга и и доносиоци