Голд Гондола угостила инфлуенсере и блогере

g

Група инфлуенсера и блогера из Србије провозала златиборском Голд гондолом и упознала са природним лепотама најпосећеније планине у Србији. Возећи се најдужом панорамском гондолом на свету гости су пронашли много инспирација за фотографије и блогове.

На међустаници на Рибничком језеру уживали су у планинском пејзажу поред камина који је послужио као једна од инстаграмичних тачака. На врху Торник приређена је чајанка у духу Златибора. Поглед с највишег врха Златибора инспирисао је госте да направе неке од својих најлепших фотографија за које се надају да ће бити у групи највише лајкованих.

Посебан утисак на све оставио је најновији садржај, „бела крила“ на последњој станици гондоле, која су све популарнија за фотографисање због атрактивне локације и погледа који одузима дах.

"Вожња најдужом панорамском гондолом на свету је изванредна. Доживљај током вожње је такав да не знаш где пре да погледаш иако је цела кабина у стаклу. Рељеф се стално мења, пролази се изнад Рибничког језера, па преко брда и четинара... Препоручујем свима да пробају", рекао је инфлуенсер Владимир Дашић.

Боравак инфлуенсера и блогера на Златибору употпуњен је обиласком Стопића пећине, Музеја на отвореном Старо село Сриогојно...

Инфлуенсери су већ постали кључна карика у пласирању и куповини туристичких услуга, али и развијању бренда на друштвеним мрежама чиме се олакшава онлајн продаја. Фотографије Голд гондоле ће се наћи на страницама Компас каже Србија, Евентс ин Сербиа, Хола.Сербиа, Глимпсес оф тхе Wорлд и Туризам Србије.