Гондолин антистрес програм за лепше лето

Гондолин програм за лепше лето

Креативност, релаксација и спортски дух обележили су претходну седмицу на златиборској Голд гондоли. Програм „Антистрес лето на гондоли“ брзо је привукао пажњу путника који су са знатижељом истраживали бесплатне садржаје сваког дана на међустаници.

Понедељак је протекао у знаку параглајдинга коме су се навише обрадовали посетиоци авантуристичког духа, а спортски садржаји настављени су у уторак када су многи тестирали своју прецизност и концентрацију кроз древну вештину – стреличарство.

Дечија машта „обојила“ је среду на гондоли најлепшим бојама. Малишани су правили кабине од папира и цртали планинско биље које расте на Златибору, а паузу су искористили за пикник и физичке активности.

За све који су побегли на планину да се одморе од свакодневице и ужурбаног темпа живота, у четвртак је на проргаму била антистрес радионица. Учесници су се упознали са веома делотворним техникама опуштања и научили како себи да направе антистрес ролер на бази етеричних уља.

У петак је баланс духа и тела био у фокусу свих који су се придружили групи за јогу поред Рибничког језера у амбијенту окруженом четинарима и свежем планинском ваздуху.

„Антистрес лето на гондоли“ је права прилика да свако пронађе садржај за себе који ће га одморити и напунити енергијом. Подсетимо да су бесплатне летње активности на располагању сваког радног дана од 11 до 13 часова, а да је поред тога могуће додатно заказивање стреличарства.

Изнајмљивање електричних бицикала почиње од следеће седмице када ће на располагању бити и еко парк на међустаници који ће садржати мобилијар од природних материјала.

Посетиоце ускоро очекују додатни садржаји, а међу њима су: ноћна вожња, културна манифестација Ерски кабаре, биоскоп на отвореном, као и други забавни програми.