„Јесење чаролије“ на Голд гондоли

„Јесење чаролије“ на Голд гондоли

Голд гондола је синоним за породичну забаву и модеран концепт боравка у природи, па смо за предстојећи распуст припремили бесплатне радионице за децу „Јесење чаролије“. Забавни, едукативни и спортски програм трајаће од 8. до 11. новембра у коме ће деца моћи да се забаве заједно са родитељима на међустаници гондоле. У природном амбијенту, који инспирише и позива на дружење и игру, активности ће се реализовати од 12 до 14 часова.

Програм:

08.11. - Креативна радионица "Спајалица"

Деца ће кроз креативне активности и мини радионицу поздравити јесен прављењем фигурица и животиња од лишћа, гранчица, борових иглица и пампура од флаша, а на великом хамер папиру ће лепити украсни природни материјал.

09.11. - Јесењи сафари

Након шетње у природи малим истраживачима ће кроз мини изложбу флоре и фауне златиборског краја бити представљене лепоте Златибора и приближена важност очувања природе у сарадњи са Парком природе „Златибор“ и ЈП „Србија Шуме“.

10.11. - Спортски дан

У оквиру спортских активности, љубитељи авантуре ће имати прилику да кроз забаву и рекреацију тестирају своје моторичке способности прелазећи препреке и савладавајући полигоне различитих нивоа. Природно окружење је право место кроз смех и забаву развијају спортске вештине и тимски дух.

11.11. - Лов на Златну Шишарку

Такмичари долазе до скривене шишарке кроз мозгалице и питалице, а одговори ће их „селити“ у следећу етапу потраге. Учесници иду заједнички до циља, а победник је тим који нађе шишарку. Награде су карте за забавне садржаје на Златибору.

И ове године, Голд Гондола вас позива да доживите чаролију јесени на јединствен начин и понесете незаборавне успомене са Златибора!

Напомена: Све активности ће се одвијати у складу са временским условима.