Јездимировић задовољан првом полусезоном у Спартаку

Фудбалер Спартака Милан Јездимировић

Фудбалер са Златибора Милан Јездимировић провео је прву полусезону у екипи Спартака из Суботице и задовољан је учинком у својој другој суперлигашкој сезони.

Екипа Златибора није успела да се задржи у Суперлиги, али јесте прошлосезонски капитен Милан Јездимировић који је летос постао члан Спартака из Суботице. Један од најстабилнијих клубова најјачег ранга је први одлазак ван Златиборског округа за 26-годишњег играча.

"Eкипа је одлична, доста је играча који су били у Звезди или Партизану, иностранству... Стварно је један добар скуп играча и добра средина за напредовање и за даљи ток моје каријере. Наравно у догледно време, ако бих отишао негде у иностранство, свакако да би то доста значило."   

Јездимировић је одиграо 12 утакмица за Спартак на којима је уписао две асистенције, до пре три недеље када је повредио колено, али ће се опоравити до почетка зимских припрема. Суботички тим је тренутно у средини табеле, али се Јездимировић нада да ће на пролеће екипа имати више среће и изборити пласман у европска такмичења.

" Када сам стигао у Спартак, нисам био баш у плану јер сам тек дошао и нисам могао одмах да играм. Касније, када сам се доказао и показао шта и колико могу, кренули су добри резултати. Тих првих четири, пет кола које сам одиграо смо побеђивали и једном одиграли нерешено." 

Јездимировић је уз Филипа и Ђорђа Бабића представник чајетинског фудбала у Суперлиги, и њихове партије могу да радују локалне љубитеље спорта. Бек Спартака је један од бивших чланова Златибора који су остали у Суперлиги, а за претходну сезону и по играо је против најбољих играча домаћег шампионата и неколицину издваја као најтеже за чување.

"Издвојио бих Ђура Зеца из ТСЦ-а, некако ми је он најнезгоднији што се тиче целе лиге. Наравно сви причају о Звезди и Партизану, што се њих тиче ту су Мирко Иванић Александар Катаи, Рикардо...",

закључује Милан Јездимировић

M. Jeвремовић