Качамак одолео савременим трендовима

k

Права српска кухиња, најлепши доручак, мирис детињства… Само су неки од утисака посетилаца Голд гондоле који су протеклог викенда дегустирали качамак уз органско млеко „Наша Златка“. Гондола наставља са подршком локалном предузетништву и промоцијом традиције златиборског краја пружајући јединствен доживљај сваком савременом туристи.

Качамак обогаћен домаћом пршутом, сланином и локалним млечним производима, уз најлепши поглед са врха Торник, представља несвакидашњи спој модерног и традиционалног у туристичкој понуди Златибора. Здрава храна, хедонизам, природа и чист ваздух брзо отварају апетит. Овом догађају радују се све генерације путника, како домаћих, тако и страних, наглашавајући да је то један од најукуснијих оброка који су пробали. Они старији присетили су се детињства и родног краја евоцирајући успомене, док су млађи тражили још једну порцију посебно се радујући органском млеку насталом на обронцима који се виде управо из кабина Голд гондола.

Иако глобални трендови захтевају прилагођавање различитим жељама, гондола као друштвено одговорно предузеће сваке сезоне успева да погоди праву меру и креира понуду која осликава оно најлепше са овог поднебља.

Оваква понуда је постала саставни део пословања Голд гондоле која је постала препознатљива по неговању и промоцији аутентичних вредности Златибора због којих туристи воле најпосећенију планину у Србији.