КЈП "Златибор" Чајетина: Радови на постављању нове јавне расвете

кјп

Служба обезбеђивања јавне расвете КЈП „Златибор“ Чајетина у протеклом периоду изводила је радове на постављању нове јавне расвете у појединим деловима насељених места Златибор и Чајетина.

Нових 11 стубова расвете постављено је у Катунској улици на Златибору, у дужини од 450 метара, као и у улици Николе Алтомановића, где је у дужини од 300 метара постављено 7 стубова расвете. Јавно осветљење добили су и становници насеља Потоци, где је уз ивицу тротоара постављено 20 стубова, у дужини од 800 метара.

Нова јавна расвета урађена је дуж недавно реконструисане улице Љубише Мићића Ждила у насељу Шиповик у Чајетини, где су на 950 метара укупно постављена 24 стуба расвете.

На целокупној новоизграђеној расвети постављене су лед светиљке са минималном потрошњом електричне енергије а великим ефектом осветљености, што ће допринети већој безбедности пешака и учесника у саобраћају.

Што се наставка активности тиче, започели су радови на постављању нове линије расвете на приступном путу ка новоизграђеном продајном објекту Лидла који ће ускоро бити отворен на Златибору.
Поред поменутих активности, упоредо се ради редовно одржавање постојеће расвете на целокупној територији општине Чајетина.