КК Златибор први тест за Жељка Обрадовића

Кошаркаши Партизана и Златибора одиграће пријатељски меч у петак од 19:30ч у дворани Спортског центра Чајетина, што ће бити прва утакмица Жељка Обрадовића од повратка на клупу црно - белих.

На овом тренинг мечу биће могуће присуство публике у трећини капацитета чајетинске дворане, али у договору два клуба, улазнице за овај меч су већ подељене.

Београдски клуб је стигао на Златибор 17. августа од када тренинге обавља у дворани Туристичко рекреативног комплекса Златибор. Чајетински кошаркаши тренирају од 16. августа, а меч са трофејним Партизаном биће прва провера и за тим Страјина Недовића.

Партизан је на новом почетку са најбољим европским тренером, а повратак Обрадовића на прву станицу успешне каријере испраћен је великом пажњом јавности што се наставило и у прелазном року са квалитетним појачањима. Са друге стране, Златибор иза себе има најуспешнију сезону у клупској историји, са пласманом у четвртфинале АБА2 лиге и четвртим узастопним уласком у осам најбољих Суперлиге, а измењени састав има амбиције да добре резултате понови.

После првог теста, екипа Партизана се враћа у Београд 28. августа, а потом следи пут на турнир у Опатију. Да подсетимо, Златибор и Партизан су ове године већ одиграли један пријатељски меч, у мају пре почетка Суперлиге.