КМФ Златибор: Победе у лиги и трофеј код пријатеља

Футсалери Златибора сјајно су почели нову сезону јер су након две лигашке победе освојили и пријатељски турнир у Угљевику.

Поводом обележавања општинске славе у угљевику је организван пријатељски турнир који је КМФ Златибор освојио као братска екипа. Након победе против домаћина у полуфиналу после пенала, Чајетинци су за трофеј савладали члана Премијер лиге Босне и Херцеговине, Салинес из Тузле резултатом 6:5. За најбољег голмана проглашен је члан Златибора Немања Кутлешић, док је најбољи играч чувени српски играч малог фудбала и бивши репрезентативац Предраг Рајић, члан тузланске екипе.

Овојен турнир у Угљевику наставак је одличног старта сезоне која је отворена са две првенствене победе на гостовањима у Сјеници и Ивањици, и тријумфом у Купу. Минулог викенда у трећем колу Регионалне лиге запад победили су екипу Шљивићи резултатом 4:1 . Чајетински играчи су у Ивањици направили преокрет и дошли до друге победе у сезони која их држи на врху табеле.

Стрелци против Шљивића били су браћа Марко и Жељко Костадиновић и двоструки стрелац Иван Марић, а тренер екипе Ратко Несторовић веома је задовољан како његова екипа изгледа на почетку сезоне:

"Губили смо са 1:0 на полувремену, били смо бољи али смо доста шанси промашили. Њихов голман је добро бранио у првом делу. Све нам се то вратило у другом полувремену, имали смо велику ротацију на клупи, са чак 14 играча па смо могли да правимо много измена. Заслужено смо победили,"

каже тренер екипе Златибора која је на два гостовања забележила обе победе, а први меч на домаћем терену одиграће у наредном колу против Рашке, у дворани ТРК Златибор.

"Већ се полако издвајамо, тако чујемо утиске и од других екипа. Долази нам Рашка, требало би и ту да победимо и онда смо већ горе са девет бодова,

закључује тренер Клуба малог фудбала Златибор Ратко Несторовић.