КОНКУРС ЗА ПРОИЗВОЂАЧЕ ХРАНЕ - ПОСТАНИТЕ ДЕО ПРИЧЕ УКУСИ МОГА КРАЈА

умк

Бренд Укуси мога краја је настао 2015. године и од тада негује аутентичност српских производа, направљених по традиционалној домаћој рецептури. Линија производа је на почетку бројала свега 6 произвођача и 24 производа а данас има преко 40 произвођача и више од 200 најлепших домаћих намирница и уникатних укуса. Бројни производи у оквиру бренда су носиоци Чуваркућа жига који помаже потрошачима да буду сигурни да купују домаће производе. Производи се могу наћи широм наше земље у оквиру Идеа, Рода и Mercator продавница.

Дакле, Укуси мога краја су велика прича која се састоји од много малих. А свака од тих малих прича је заправо велика прича. На мапи Укуса мога краја има разних укуса, прелепих крајева, јединствених рецепата и невероватних људи. Свако од њих је уникат, али постоји нешто што им је свима заједничко: страст према ономе што раде и љубав према свом крају.

То су мајстори заната који су успели да оно најбоље из свог краја преточе у укусе о којима се прича. Све оно изрециво и неизрециво, сва љубав и сав труд, све лепоте и све мале тајне, све то стаје у оно што они створе и што се нађе на трпезема широм Србије. Онда се те приче доживе кроз укусе, деле са најмилијима и шире се даље, као добра вест. Тако прича Укуса мога краја стално расте.

И зато смо решили да јој додамо нова поглавља, нове људе – нове укусе!
Свако ко се у Укусима мога краја препознаје, ко прави домаћу храну, ко воли свој крај и ко уме да прича кроз укусе – добродошао је да се упише на мапу најбољих укуса Србије!

Позивамо вас да се пријавите на УМК конкурс за нове произвођаче који траје од 20.марта до 20. маја 2023.

Упознајте нас са укусима које правите - и нека ваш производ постане један од укуса о којима ће да се прича.

Представи нам свој производ за који мислиш да би се одлично уклопио као нова прича Укуса мога краја. Овде се можеш информисати о Условима.