Кошарка: Златибор гостује Металцу (видео)

Кошаркаши Златибора гостују екипи Металца у 16. колу Кошаркашке лиге Србије у суботу од 19:30 часова.

Екипа Страјина Недовића у Ваљево иде са учинком од 11 победа и пет пораза, након што су у претходном колу тријуфом против Војводине прекинули серију од два неуспеха на гостовањима. С друге стране, тим Владимира Ђокића је доживео четири узастопна пораза и налази се на 11. месту на табели.

У дуелу ових тимова на Златибору, Чајетинци су убедљиво славили резултатом 105:68, а најефикаснији на том мечу био је Радомир Маројевић са 18 поена, док је добро одиграо са 16 поена и Јован Стаменић, који је летос управо из Металца прешао у Златибор.

"Био сам тамо две године. То је једна добра екипа, млада, перспективна, са једним од бољих тренера у лиги. Њихов резултат не говори о њиховој игри. Играју коректно, али су имали тежак почетак сезоне. Касно су се окупили, изгубили су неке утакмице на једну лопту. Ми идемо да победимо, мислим да смо јачи од њих, самно треба да зауставимо њихову транзицију и шут за три поена. У Ваљеву је једна од бољих атмосфера у КЛС-у. Ваљево, Чачак, Краљево, сада Чајетина, то су неки од најлепших терена за играње у Србији",

закључује Стаменић пред гостовање у 16. колу у дворани "15. септембар" у Ваљеву.

https://www.youtube.com/watch?v=AA0iH3SwMeA&feature=youtu.be