Кошарка: Златибор у Лазаревцу тражи прекид серије

Кошаркаши Златибора гостују Колубари у 26. колу Кошаркашке лиге Србије у среду од 19 часова што ће бити треће везано гостовање за чајетински тим и прилика да прекину низ од четири пораза у домаћем првенству.

Тим из Лазаревца је тренутно на 14. месту табеле са учинком од девет победа и 14 пораза. Екипа коју води Марко Димитријевић је у свом последњем мечу прекинула низ од седам пораза савладавши Дунав, али је та утакмица одиграна 21. фебруара. Колубару је на том мечу предводио искусни капитен Никола Симић, који је у једном делу каријере био члан Златибора, као и Лука Гашић.

Златибор је доживео два везана пораза у Београду, од Динамика и од Младости, а претходно је пре АБА2 балона изгубио од Дунава и Војводине, па има победу и меч више од Новог Пазара на трећем месту табеле. После овог гостовања, уследиће још један меч на страни, против Радничког у Крагујевцу.

У првом овосезонском сусрету ових тимова у новембру Златибор је победио са 103:69, а тада је замењено домаћинство јер је дворана у Лазаревцу претворена у ковид болницу.

https://www.youtube.com/watch?v=j52ncVQLWO8