Кошаркаши пред серијом дербија (видео)

Кошаркаши Златибора

Кошаркаши Златибора су после учешћа на другом турниру АБА2 лиге забележили девету победу у Адмира бет Кошаркашкој лиги Србије на наугодном гостовању против Новог Пазара. Следећи меч је на домаћем терену у Чајетини у понедељак 5. децембра од 18 часова против Спартака из Суботице што је почетка н иза утакмица са екипама из горњег дела табеле. 

Други турнир НЛБ АБА2 лиге може се сматрати успешним за екипу Златибора јер су остварене две победе уз један пораз у последњој секунди у дербију од Широког. По повратку из Сарајева, екипа је наставила са победама у домаћој лиги против Новог Пазара резултатом 79:69. Тријумф којом тим остаје на другом месту табеле добија још више на значају јер је извојевана без три повређена играча: Брана ЂукановићаАлексе Чабрила и Марка Тејића.

Наредни противник који долази у Чајетину је Спартак офис шуз из Суботице. Клуб који се вратио у пролигашки ранг је добро почео сезону са учинком од осам победа и два пораза, а у екипу коју води Оливер Костић, помоћник селектора Светислава Пешића је стигло у појачање Милош Милисављевић који би требало да дебитује против Златибора. Меч против Спартака игра се у понедељак од 18 часова у Чајетини, а Златибор се потом састаје са Слогом код куће и са Металцем на страни што ће бити три узастопна дербија.