Крагујевац победник међународног City games Купа (видео)

Екипа Крагујевца најуспешнији је тим међународног City games Купа, одржаног на базену златиборског "Хотела Олимп". Овом приредбом обележено је десет година постојања City games.

Такмичење је окупило три екипе из Србије (Крагујевац, Лозница, Суботица), уз госте из Скопља и Марибора. Крагујевчани су били најуспешнији у три од укупно пет игара (Вино, Летећи ватерполо, Спасавање туристкиње, Вошарка, Весло), а занимљиво је истаћи да су у једној игри били најбољи и поред чињенице да су кажњени са додатних пет секунди.

-Увек волимо да дођемо на Златибор, домаћини су дивни... Сама победа је мање битна, најважније је дружење и то да се нико није повредио. Морам признати да нам је било хладно поред базена, на тренутке смо се баш смрзли, али идемо после тога у топло, тако да је све у реду - каже капитен Крагујевчана, Марко Павловић.

Време ни ове године није било наклоњено такмичарима. Због кише је почетак приредбе померен за пола сата, а иако у току самих игара није било падавина, поред базена је било прилично хладно.

https://www.youtube.com/watch?v=cNyrL-trhRg