"Кунг фу панда 4" четвртак 14. март у Чајетини

к

Анимирани филм "Кунг фу панда 4" биће приказан у четвртак 14. марта у биоскопу у Чајетини са пројекцијама од 17 и 19 часова.

Садржај: Овог пролецћа, после скоро деценије, икона комедије Џек Блек врацћа се својој улози Поа, најневероватнијег мајстора кунг фуа на свету, у урнебесном новом поглављу омиљене акционе комедије, Дримворксове франшизе, Кунг Фу Панда 4. Након три авантуре које пркосе смрти, побеђујуцћи зликовце светске класе својом неупоредивом храброшцћу и лудим борилачким вештинама, По, Змајев ратник (номинован за Златни глобус Џек Блек), позван је да се … већ једном одмори. Тачније, изабран је да постане духовни вођа Долине мира.

То намеће неколико очигледних проблема. Прво, По зна о духовном вођству исто колико и о палео дијети, а друго, мора брзо да пронађе и обучи новог Змајевог ратника пре него што преузме свој нови положај.

Да ствари буду још горе, недавно је виђена зла, моћна чаробница, Камелеонка (добитница Оскара Вајола Дејвис), мали гуштер који може да се претвори у било које створење, било оно велико или мало. Камелеонка држи своје похлепне мале очи уперене у Поов штап мудрости, што би јој дало моћ да поново призове у царство духова све главне зликовце које је По победио.

Дакле, Поу ће требати помоћ. Проналази га (рецимо?) у облику лукавог, оштроумног лопова Жен (добитница Златног глобуса Авквафина), степске лисице која се заиста увуче Поу под кожу, али чије ће се вештине показати непроцењивим. У својој потрази да заштите Долину мира од Камелеонкиних рептилских канџи, овај чудни комични двојац мораће да сарађује. У том процесу, По ће открити да се хероји могу наћи на најнеочекиванијим местима.

Цена улазнице је 300 динара.