Листа "Здрава Србија-ДСС-ПУПС" поднела кандидатуру за локалне изборе 2020. (видео)

На предстојеће локалне изборе у Чајетини изаћи ће листа "Здрава Србија-Демократска странка Србије-Партија уједињених пензионера Србије", чији носилац ће бити Милан Стаматовић. Представници ове листе данас су и званично поднели кандидатуру, овером неопходног броја потписа грађана.

-Очекујем добар резултат на предстојећим изборима, јер све што смо од сада радили било је у интересу грађана, а не у нашем личном. Имамо право да затражимо подршку грађана за још један мандат. Резултат ће сигурно бити бољи него на претходним изборима, јер тренутна политичка ситуација у Србији даје нам за право да смо били часни и одговорни према свом послу и према бирачима. У Чајетини ће сигурно "Здрава Србија" и тим који је са нама и даље остати на власти. Желим још једном да се захвалим нашим борачима на досадашњој подршци и не сумњам да ће на предстојећим изборима она бити још већа - изјавио је носилац листе, Милан Стаматовић.

Подсећамо, у Србији ће се 26. априла одржати локални, парламентарни и покрајински избори. https://www.youtube.com/watch?v=Esk4YnfoqPM