"Мармадјук - бунтовник на четири ноге" вечерас у Дому културе

м

У Дому културе у Чајетини вечерас, 11. маја. одржаће се пројекција анимираног филма "Мармадјук - бунтовник на четири ноге". Пројекције су од 17 и 19 часова, цена улазнице 250 динара. Филм је синхронизован.

Садржај: Легендарни тренер паса верује да га може претворити из недисциплиноване, али симпатичне немачке доге у следећег првака Светске изложбе паса.

Наш јунак је симпатична (али изван контроле) немачка дога која је најсрећнија када се забавља са својом породицом, Винсловима, поготово када се игра „каубоја“ с деветогодишњим Билијем. Но, колико год се трудили, чини се да Винслови једноставно не могу да спрече Мармад‌јука од његових тенденција да се ували у невољу.

Када један од Мармад‌јукових епских неуспеха постане виралан, тај видео снимак привлачи пажњу познатог тренера ког је заокупио изазов да претвори Мармад‌јука у првака Светске изложбе паса.

Уследиће бурна пустоловина, иако не на начин на који су сви очекивали. На крају ће Мармад‌јук и Винслови да схвате да најважнија ствар у животу није побеђивати, него остати веран себи и онима које волиш.