Међународни куп City Games-a стиже на Златибор

City Games караван  и овог лета наставља своје путовање по Европи, а у Србију стиже почетком јула. У јубиларној десетој сезони, након одржаних 304 игара, очекује нас прави спектакл на самом почетку дружења, Међународни куп City Games-а.

„Радујемо се Међународном купу на Златибору. Први пут га организујемо и мислим да је то прави начин да прославимо читаву деценију дружења и забаве кроз спорт и рекреацију. Одабрали смо Златибор за одржавање овог битног догађаја јер сматрамо да је једна од најатрактивнијих туристичких дестинација у региону заслужије једно такмичење оваквих размера“, каже нам аутор и директор пројекта Мирослав Крзyк.

 

Право учешћа на међународном купу имају само екипе које су биле освајачи државног такмичења тако да ће се 4. јула на базену хотела “Олимп” бирати најбољи од најбољих.  Снаге ће укрстити 6 најбољих екипа из Европе тако да је носилац шампионске титуле City Games-а потпуно неизвестан. Оно што је сигурно, јесто то да нас очекује много добре забаве и жестоко навијање, зато резервишите датум на време јер ће Србији требати подршка навијача како би дошла до ове титуле.

„Након бирања шампиона на Златибору, крећемо у нову сезону и турнеју по Србији у којој ћемо бити целог јула. Ове године смо променили комплетну сценографију тако да ће игре бити још занимљивије и за такмичаре и за публику“, додаје Крзyк.

Правила игре остају иста, тим се састоји од 6 чланова од којих двоје морају бити женског пола, зато не губите време, окупите екипу и пријавите се што пре за ово несвакидашње такмичење на коме је учешће потпуно бесплатно.

Извор: cajetina.org