Меморијани турнир “Радојко Дедић Доке”

Турнир

У суботу 25.септембра на тениским теренима Златибор спрингс одржан је Меморијани турнир “Радојко Дедић Доке”. Ове године се надметало више од двадесет такмичара и такмичарки у дублу (мушки, женски и микс).

Мушко финале је имало доста узбуђења. Дејан Радић и Предраг Терзић су одмерили снаге са Немањом Кутлешићем и Желимиром Джамбићем. На почетку су Радић и Терзић показали бољу игру и дошли су до вођства од 3:1. Кутлешић и Джамбић су затим заиграли доста боље и стижу до изједначења 3:3. Радић и Терзић потом праве серију од 3:0. Нјихови противници се нису предавали и успели су да са два везана гема стигну до 6:5, али су Радић и Терзић затим успели да стигну до победничког гема и славе резултатом 7:5.

У миx дублу победа је припала пару Бојана Догањић-Зоран Павловић. Они су били бољи од Бранке Церовић и Немање Кутлешића. Овај меч је обиловао дугим поенима и веома атрактивним потезима на обе стране. Догањић-Павловић су одлично почели меч са четири везана гема. Церовић и Кутлешић су потом успели да освоје један гем. Дубл Догањић и Павловић је појачао темпо и осваја још три везана гема за титулу на турниру.

Титула у женском дублу је припала Бојани Догањић и Дијани Петровић. Оне су резултатом 7:5 савладале дубл Ивана Шишовић-Бранка Церовић.

  Извор: Златибор.тв (фото: Златибор.тв)