МОСИ 3. дан: Одбојкашице играју за злато

Одбојкашице Чајетине

Трећег дана 57. Међуопштинских омладинских спортских игара у Новој Вароши у чајетинској експедицији је највећа пажња усмерена на одбојкашице које играју у финалу против Сокоца у поподневном термину.

Чајетинске одбојкашице већ су направиле највећи успех на МОСИ уласком у финале и обезбеђеном медаљом. До утакмице за злато су редом побеђивале Горажде, Нову Варош, Бајину Башту и Пријепоље у полуфиналу.

Сигурну медаљу има и екипа у одбојци на песку која је у финалној групи са три екипе, и у суботу преостају две утакмице од којих зависи ког сјаја ће бити освојено одличје. Околност која компликује завршни дан је распоред такмичења

Чајетина је на кошаркашком турниру после првог дана виђена као фаворит за медаљу, међутим кадровски проблеми са повредама и повлачењем Лазара Јоксимовића довели су екипу у борбу за седмо место. Утакмица против Пожеге игра се у 11:30 на теребу Панорама. 

Први су на програму представници у спортском риболову који су од осам часова почели такмичење на Кокином броду. Екипу чине Недељко Павловић, Предраг Видановић и млади Ђорђе Лојаница, који је члан и кошаркашке екипе. 

Субота, 23. јул:

Кошарка:

Чајетина - Пожега 11:30ч за седмо место

Одбојка:

Чајетина - Соколац 18:00ч ФИНАЛЕ

Мали фудбал:

Чајетина - Нови Пазар 10:00ч за девето место

Одбојка на песку:

Прва утакмица финалне групе 11:00ч

Друга утакмица финалне групе 16:15ч

Спортски риболов:

Полуфинале риболовачка стаза 08:00

Финале 10:00