На 53. Међународном сајму туризма у Новом Саду представљена туристичка понуда Златибора

На 53. Међународном сајму туризма у Новом Саду представљена туристичка понуда Златибора

У четвртак, 17. новембра званично је отворен 53. Међународни сајам туризма на Новосадском сајму где се представља и Златибор у оквиру Туристичке организације Регије Западна Србија. Сајам ће трајати три дана, до суботе 19. новембра, а овогодишња земља партнер је Црна Гора.

Свечаном отварању присуствовали су министар туризма и омладине Србије Хусеин Мемић, министар економског развоја и туризма Црне Горе Горан Ђуровић, градоначелник Новог Сада Милан Ђурић, као и генерални директор Новосадског сајма Слободан Цветковић.
Као један од туристички најразвијенијих центара, не само у Србији већ и у региону, Златибор је навикао своје сталне госте на веома интересантне и разноврсне садржаје. Поред најаве предстојеће зимске сезоне, све посетиоце штанда Златибора очекује занимљива наградна игра, као и новитети и информације о садржајима којима ће „златна планина" и даље задржати своје место у врху туризма Србије.
У оквиру штанда Златибора своју понуду смештаја представљају “Алл Сеасонс”, специјална болница “Чигота” и “Краљеви конаци”, као и највеће атракције Златибора Голд Гондола, Дино парк И Ел Пасо Сити тако да посетиоци имају прилику да се детаљно информишу о ценама, попустима и промо-пакетима које је туристичка привреда припремила за предстојећи период. Како би приближили туристичку понуду на сајму туризма, Златибор је интерактивним путем, ВР наочарима представио поједине туристичке садржаје као и вожњу изнад импресивних делова Златибора најдужом гондолом на свету.

Посетиоци ће имати прилику да се упознају са туристичком понудом Златибора за предстојећу зимску сезону, сва три сајамска дана од 10.00 до 19.00 часова.