На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

toz

Најпосећенија планина Србије, Златибор представља своју понуду на 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду, који је данас званично отворен и трајаће до суботе 2. децембра. На сајму је присутно више од 250 учесника из 14 земаља, а поред Србије, ту су излагачи из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Северне Македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Турске, Румуније и других земаља.

Златибор се представља као дестинација коју карактерише разноврсна понуда за боравке гостију свих узраста. Нуди многобројне зимске садржаје па је тако идеална дестинација и током хладних месеци. Посетиоце штанда Златибора очекују детаљне информације о предстојећој зимској сезони као и новитети и информације о садржајима којима ће „златна планина" и даље задржати своје место у врху туризма Србије.

У оквиру штанда Златибора своју понуду представљају бројни хотелијери и туристички посленици, тако да ће посетиоци имати прилику да се детаљно информишу о ценама, попустима које је туристичка привреда припремила за предстојећи период и упознају са туристичком понудом Златибора за предстојећу зимску сезону.