На делу пута Кокин Брод – Прибојска Бања – Јармова обустава саобраћаја од 19. септембра до 21. септембра

jp

Ових дана, посебно викендом, велики су застоји и праве се непрегледне колоне преко Златибора, на деоници до Борове Главе, где се изводе радови на реконструкцији овог путног правца.

Реконструкција се изводи на деоници државног пута Златибор – Борова Глава у склопу рехабилитације магистралног правца. Од данас су и радови на путу Кокин Брод – Прибојска Бања – Јармова, ова деоница се асфалтира.

Из ЈП „Путеви Србије“ су најавили да ће радови трајати до краја године и према плану требало би да буду завршени 29. децембра. Дакле, према најавама надлежних, у јануару наредне године, ако не буде кашњења, ова деоница би требала бити спремна за саобраћај.

До тада на овом делу пута саобраћај ће се одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорима. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Из сервисних информација Јавног преузећа „Путеви Србије“ издвајамо и информацију да се поред радова на деоници преко Златибора изводе и на делу пута Кокин Брод – Прибојска Бања – Јармова.

На овом правцу је снази обустава саобраћаја због асфалтерских радова, од 19. септембра до 21. септембра ове године, у периоду од 07:00 до 17:00 часова. Алтернативни путни правац током обуставе је Кокин Брод – Бистрица – Прибој.

Из ЈП „Путеви Србије“ апелују и саветују све учеснике у саобраћају, да због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.