На клик до вожње гондолом

Gondola

Пратећи савремене начине пословања Голд гондола је олакшала куповину садржаја својим путницима. У складу са развојем понуде и савременим приступом туризму, посетиоцима гондоле скраћен је поступак до самог почетка вожње.

Преко дигиталне платформе Visit Serbiа путници могу купити све врсте карата за вожњу најдужом гондолом на свету, као и резервисати незаборавна искуства – бранч у ваздуху и романтично путовање. То је још један од начина да унапредимо нашу услугу и омогућимо путницима што лепши доживљај боравка на Златибору. Овим ће посетиоци уштедети на времену и на лакши начин организовати свој одмор и боравак.

Првих педесет путника који купе онлајн карте за бранч у ваздуху или романтично путовање добијају неколико погодности: попуст до 30 одсто у ВИП Цаси за спа и третмане улепшавања, као и 20 одсто попуста у Авантура продавници.

Навике савременог туристе су се значајно измениле, нарочито након пандемије корона вируса у којој је дигитално плаћање добило на значају. Сигурни смо да ће овај вид онлајн услуге допринети већем задовољству наших путника и једноставнијем доласку на вожњу Голд гондолом.