Најава дечијег "Златофеста" који се организује од 9. до 14. јануара (видео)

Златофест

Дечији фестивал "Златофест" биће организован од 9. до 14. јануара на Краљевом тргу, а ова манифестација реализоваће се на четири локације у чаробном амбијенту код језера. Дођите да заједно испричамо "Златофест" бајку.  

Фестивал "Златофест" је едукативно забавног карактера, а усмерен је и предвиђен најмлађим посетиоцима.Сваког дана програм ће почињати у 16 часова и трајаће до 20 часова, а овом манифестацијом биће пропраћене разне игре на снегу, такмичења, представе, како би најмлађи уживали у чудесним зимским чаролијама на Златибору. 

"У питању је манифестација која ће трајати од 9. до 14. јануара, на четири локације на тргу. Целодневна анимација која је усмерена нашим најмлађим посетиоцима, а идеја је и била да спроведемо још један садржај за децу, али и да условно речено растеретимо родитеље који су са њима дошли на одмор. Манифестација се зове "Златофест" и прилагођена је најмлађим посетиоцима . Едукативно забавног је карактера, на неколико локација биће уприличена и такмичења, спортске дисциплине надметања и све то уз присуство великог броја аниматора. Биће организовано и читање басни, дечије представе, концерти, и едукације о Божићу и српској Новој години празницима који прате месец јануар. Манифестација ће бити садржајна и пре свега очекујемо добру посећеност, очекујемо велики број деце али и породица са децом који ће у том периоду изабрати дестинацију Златибор", рекао је Владимир Живановић, директор ТО "Златибор".

Многобројна изненађења приредиће веверица Златица, меда Борко и весела дружина "Жељка Весељка" која ће бити откривена у току ове манифестације, а малишани ће се без сумње бескрајно добро провести али понешто и научити. Организатори манифестације "Златофест" су Туристичка организација Златибор, Општина Чајетина и новосадско удружење "Бизнис на штиклама". 

Сања Глишовић