Најављен богат програм за зимску сезону на Златибору (видео)

Дружење са медији поводом нове зимске сезоне на Златибору

Програмски садржаји за предстојећу зимску сезону на Златибору представљени су на коктелу одржаном на врху Торника. За дочек Нове године на Краљевом тргу ће певати Саша Матић, а богат програм припремили су Туристичка организација Златибор, Културни центар Златибор и Гол гондола.   

Три општинске структуре која се баве организацијом догађаја за туристе, али и за локално становништо представиле су свој програм на отварању зимске сезоне у Гондола бару.

Туристичка организација Златибор жели да настави тренд пораста броја гостију из првих 10 месеци и то у години када се обележава јубилеј 130 година организованог туризма на Златибору. Низ новогодишњих наступа отвара концерт Леонтине и дечијег хора Чаролија 28. децембра када ће бити и велика додела пакетића за сву децу општине Чајетина. У новогодишњој ноћи на Златибору наступају Саша Матић и трубачки оркестар Дејана Јевђића, a забавни музички садржаји биће бројни и у наредним данима.

Новоосновано предузеће Културни центар Златибор у ком су уједињени објекти намењени за културне манифестације ће током зимске сезоне представити и културне и духовне саджаје. Међу догађајима су изложба „Ка лику“, дуо драма о патријарху Павлу, представа „Човек висине“ концерт браће Теофиловић, Феничких бисера и Павлине из Ораховца.

Голд гондола Златибор је за нову зимску сезону осмилила програм у којем ће сваког дана бити различите активности, па ће тако понедељком бити организован спортски дан са тренинзима нордијског скијања на међустаници, за уторак је планирана златиборска чајанка, среда је намењена деци и занимљивим играма, четвртак ће бити уметнички дан, а петак и субота су предвиђени за журке током радног времена гондоле.